DE | ALB | 

Lajme & Ngjarje

Macher Solutions merr pjesë në

Në edicioni e shtatë të Panairit të Teknologjisë Informative ITTF 2010, që do të mbahet nga 27-29 maj 2010, në Prishtinë, edhe kompania Macher Solutions do të përfaqësohet. Në këtë panair kompania Macher Solutions do ti sjell teknologjitë më moderne për menaxhimin e biznesit tuaj.


Me 27 Maj nga ora 16:00 – 17:00 dhe me 28. Maj 14:00 – 15:00 Macher Solutions mban prezantime ku do të demonstrohen softuerët e SAP Business Objects.

Ejani, dëgjoni, shikoni dhe binduni.

më shumë rreth panairit

 

SAP Crystal Solutions 2011 - Die Neuerungen im Überblick

Im Zuge des Launches der SAP®-Crystal-Lösungen 2011 möchten wir Sie über die Möglichkeiten und Neuerungen dieser Produkte informieren!

Crystal_Solutions_2011_Neuerungen.pdf

MS_Crystal_Reports_2011.pdf

SAP_Crystal_Reports_Server_2011.pdf

Monday, 13. July 2009 SAP CR Testversion

... zum DOWNLOAD   Testen Sie SAP Crystal Reports 2008! Testschlüssel erhalten Sie auf Anfrage unter info@machersolutions.com!

Category: CR Testversion