DE | ALB | 

Historiku

  • Eksperienca shumëvjeçare dhe kualifikimi i lartë  në menaxhimin e të dhënave
  • Numër i madh i klientëve internacional - të shtrirë në shumë pjesë të Evropës.
  • Partneritet të gjerë - me mbi  15 partnerë,  që janë të suksesshëm dhe të njohur në mbar botën. 
  • Ofrim i gjerë softuerik - Teknologji informative  të cilat janë më të njohurat në mbar botën. Si për shembull softuerët e SAP, INfOR, ORACLE dhe QlikView.
  • Konsumator shumëvjeçar -  që tregon kënaqësinë e tyre ndaj shërbimeve tona.

Të gjitha këto na bëjnë që të jemi më të shkëlqyerit  në fushën e Business Intelligence-ës, Data Warehousing dhe OLAP (Online Analytical Processing).

Macher Group u krijua në vitin 2001 me iniciativën e Z. Dieter Macher, i cili edhe sodë është menaxheri i kësaj kompanie.
Që nga themelimi, Macher Solutions ka marr shumë çmime për realizimin e shkëlqyer të projekteve.

Ne, nga Macher Solutions, kemi kënaqësinë që vizitoni faqen tonë dhe shpresojmë, që kjo vizitë e juaj të jetë informative dhe  tejet interesante.

Për pyetje dhe informata më të hollësishme jemi gjithnjë dhe pa dyshim në dispozicionin tuaj.

 

Ju mirëpret stafi juaj

Macher Solutions

 

Monday, 17. August 2009 Oferta hyrëse

Njoftoni veglat e SAP BusinessObjects drejtpërdrejt në kompaninë tuaj, në Workshop 2-ditorë që ne ofrojmë

Category: Oferta hyrëse

Monday, 13. July 2009 Trajnime

Informohu për trajnimet aktuale që ne ofrojm, individuale apo standarde!!

Category: Trajnime