DE | ALB | 

Stafi jonë

Kapitali i kompanisë sonë përbëhet nga shuma e krerëve të punëtorëve tanë!

Bindeni veten tuaj!

I gjithë stafi jonë është me kualifikime të larta dhe janë ekspertë në fushën e tyre përkatëse.

Ekipi ynë i konsulentëve është vazhdimisht në mësim të mëtejshëm, qoftë në qendrën tonë të arsimit por edhe te partnerët dhe prodhuesit tanë.


Monday, 13. July 2009 Trajnime

Informohu për trajnimet aktuale që ne ofrojm, individuale apo standarde!!

Category: Trajnime