DE | ALB | 

Trajnime

Macher Solutions ofron një program të gjerë të trajnimeve. Si për administrator ashtu edhe për përdorues të thjesht dhe jo vetëm trajnime  standarde por edhe individuale.

 

BusinessObjects Trajnime

Këtu gjeni të gjitha trajnimet standarde që ofrojmë mbi produktet e SAP Business Objects.


Produkt-Workshops

Në këtë Workshop, që është falas, ofrojmë një pasqyrim të përgjithshëm mbi softuerë të ndryshëm që i përkasin Business Intelligence-s.

Më shumë