DE | ALB | 

Artikujt

21 Maj 2009, Lajm

Teknologji moderne për bizneset

U prezantua veprimtaria e kompanisë "Macher Software" nga Austria: Perfaqësuesi i kompanisë austriake, Dieter Macher, pohoi se qëllimi i kësaj vizite është që të jepet një pasqyrë e ndërmarrjes së tij dhe për të dhënë detaje të rëndësishme sa i përket biznes-inteligjencës dhe programeve të tjera teknologjike, në pritje të aplikimit në Kosovë   ..më shumë

21 Maj 2009, KOSOVA SOT 

Austriakët sjellin eksperiencat teknologjike në Kosovë

Prezantimi i ndermarrjes "Macher Software" ka për qëllim që tì kontribuojë njohjes së mundësive për shfrytëzimin e teknologjisë informative, me qëllim të menaxhimit të suksesshëm të ndërmarrjeve në Kosovë  ...më shumë

21 Maj 2009, EPOKA E RE 

Prezantohet kompania "Macher Software" nga Austria ...më shumë

21 Maj 2009,  Express

Prezantohet Macher Software nga Austria

Modulet e kësaj kompanie mundësojnë efikasitet dhe kontroll të rregullt të të gjitha rrjedhave në afarizmin e ndërmarrjeve. ...më shumë

22 Maj 2009, Zëri 

Iniciativa afaristësh tanë dhe të huaj për investime në Kosovë ...më shumë