DE | ALB | 

Shtypi

Vjen, 23 Mars 2009 - Macher Solutions rrit portalin me produktin QlikView

Pas një fillimi të suksesshëm me SAP Business Objects - vetëm pak ditë më parë ishte në Loipersdorf PSA Kickoff, dita e partneritetit të SAP-s, ku Macher Solutions morri çmimin e pare për „partner i vitit 2008, për punën e mrekullueshme në implementimin e produkteve - Business Objekts“ - kompania e suksesshme për këshilla dhe implementime në Business Intelligence njoftoj për strategji te mëtejshëm me produktin - QlikView. ...më shumë

Vjen, 27 Shkurt 2009 - Macher Solutions merr çmimin “SAP BusinessObjects - partner i vitit 2008"

"SAP BusinessObjects - partner i vitit 2008 - për punën e shkëlqyer në zbatimin e produkteve të SAP BusinessObjects" - këtë çmim mori Dieter Macher, themelues dhe menaxher i kompanisë Macher Solutions, me 25 Shkurt në Loipersdorf, në PSA Kickoff - dita e partneritetit të SAP-s. Ky çmim ju dorëzua z. Dieter Macher nga Josef Kroer, Shef i BusinessObjects Solutions Austri dhe Dr. Andreas Muther, Menaxher i SAP-s Austri GmbH, të cilët falënderuan z. Dieter Macher për bashkëpunimin dhe angazhimin tejet të lart në vitin e fundit. Dieter Macher është i bindur se në vitin që vazhdon, pra 2009, do të ketë një numër të madh në interesimin e Business Intelligences dhe ku do të mund të bëhet implementimi i produkte të kësaj kompanie. "Çmimi konfirmon rrugën tonë të drejte," tha Macher "projektet për klientët tanë me produkte të cilësisë, BO, dhe përvojën tonë të gjatë dhe ekspertizë për zbatim më të mirin." ...më shumë