DE | ALB | 

Macher Solutions merr çmimin “SAP BusinessObjects - partner i vitit 2008"

Vjen, 27 Shkurt 2009

"SAP BusinessObjects - partner i vitit 2008" - për punën e shkëlqyer në zbatimin e produkteve të SAP BusinessObjects" - këtë çmim mori Dieter Macher, themelues dhe menaxher i kompanisë Macher Solutions, me 25 Shkurt në Loipersdorf, në PSA Kickoff - dita e partneritetit të SAP-s. Ky çmim ju dorëzua z. Dieter Macher nga Josef Kroer, Shef i BusinessObjects Solutions Austri dhe Dr. Andreas Muther, Menaxher i SAP-s Austri GmbH, të cilët falënderuan z. Dieter Macher për bashkëpunimin dhe angazhimin tejet të lart në vitin e fundit. Dieter Macher është i bindur se në vitin që vazhdon, pra 2009, do të ketë një numër të madh në interesimin e Business Intelligences dhe ku do të mund të bëhet implementimi i produkte të kësaj kompanie. "Çmimi konfirmon rrugën tonë të drejte," tha Macher "projektet për klientët tanë me produkte të cilësisë, BO, dhe përvojën tonë të gjatë dhe ekspertizë për zbatim të shkëlqyer."