Ballina

Mirësevini te Macher Solutions, partner me kompetencë dhe pasion

Jemi inteligjenca për Biznes, pjesë e menaxhimit sukses-prurës. 

Që të jeni një hap para konkurrencës !

Macher Solutions ofron këshilla, shërbime dhe softuerë rreth këtyre temave:
Data Warehousing dhe Business Intelligence.

Lejoni që së bashku me zgjedhjet tona ta drejtojmë ndërmarrjen tuaj drejt një suksesi afatgjatë. Ekspertet tanë ju ndihmojnë në analiza dhe vlerësime, në koncepte dhe implementime por edhe në trajnim, mirëmbajtje dhe zhvillim të mëtejshëm.

Willkommen bei Macher Solutions!

Willkommen bei Macher Solutions - Ihrem Partner mit Kompetenz und Leidenschaft!