Raportim

Reporting mit SAP Crystal Reports

- > SAP Crystal Reports 2011 - jetzt erhältlich!

Reportim me Crystal Reports

Me Crystal Reports mund të ndërtoni raporte interaktive, pa ndonjë problem. Crystal Reports mund të lidhet me çdo bazë të të dhënave, gjë që është shumë praktike. Bazuar në këto raporte, vendimet për biznes mund të bëhen në kohë të duhur, kështu që menaxhimi i biznesit tuaj do të jetë shumë më i lehtë dhe i suksesshëm.

Crystal Reports ofron një numër të madh funksionesh për: projektim, analiz dhe vizualizim dhe ofron raporte me një kuptim të plot.

Disa karakteristika:

Reporting mit Crystal Reports

 

Për më shumë informata në www.sap.com