Karrierë

Karriere

(Kopie 1)

Stellenausschreibung.pdf

Një karrierë të sigurt

Macher Solutions kërkon vazhdimisht punëtor të kualifikuar për:

Macher Solutions ju ofron një trajnim të gjer mbi të gjitha teknologjitë që ofrojmë. Trajnimet mbahen në qendrat tona të edukimit, Austri dhe Gjermani, të cilat janë të pajisura me teknologji moderne dhe bëjnë të mundur një atmosferë të këndshme të të mësuarit.

Ne mirëpresim aplikimet tuaja në adresën personal@machersolutions.com